Nejste přihlášen/a.
Řeklas jim všechno, co jsi sem vypsala? "Beztak tam bude stejně blbej kolektiv" zní jako by to řekli tak nějak mimochodem...nepřemýšleli nad tím. Zkus si s nimi sednout a fakt si promluvit a vysvětlit jim, že je to pro tebe důležitý. Já když jsem občas potřebovala říct něco důležitýho, vypsala jsem si všechno na papír a hezky jsem jim to přednesla. Tím bylo vidět, jak moc to pro mě bylo důležitý. Můžeš to hnát ještě výš a udělat jim prezentaci na počítači. Hlavně nezapomeň, že oni jsou sice tvoji rodiče, ale nežijou tvůj život. Dojíždění je čistě tvoje věc, jestli ti to nevadí, proč by to mělo vadit jim? Taky se to dá dobře využít k učení (to jim můžeš říct)...hlavně to málo, co teď musí studenti platit, si může dovolit snad každý.
Já to vidím takto. Chceš odejít jen proto, že do druhého gymplu jdou kamarádi. Na nějaké bezva kroužky zapoměň, nebudeš síthat spoj domů, píšeš, že jsi z malého města, tak často to k vám asi nejezdí. Rodičům se prodraží tvé studium o dojíždění, nebo si na cestovné vyděláš na brigádách? Vydrž tam kde js a snaž se vycházet i s lidmi, kteří nejsou moc sympatičtí, bude se ti to hodit v zaměstnání..
Na akce s kamarády máš víkendy a celé prázdniny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.