Dobrý den, vždy mě lákalo herectví či moderováni,dabing atd. Jenže základka byla pro mě peklo, neučil jsem se a tak jsem šel na ucnak ale tady je to snad ještě horší. Přijde mi že tam nepatrim a chtěl bych vrátit čas do doby ve které jsem se mohl naučit a jít na hereckou konzervatoř. Mám špatné známky ale přesto jsem schopen se vše za půl roku naučit. A proto se ptám, je možnost jít ještě do prvního ročníku herecké konzervare? Nebo jak jinak se prosadit v branži a stát se tím o čem celý život sním. Nebo je už vše ztraceno mou nerozvážnosti a hloupostí?
Přihlaš se do hereckých zájmových kroužků (Školy umění?), choď na konkurzy na herecké role, dabingy, radio reklamy, ... (dohledej si na googlu, kde a jak se o nich dozvědět). Gůgluj jak zběsilý, jak to v této oblasti v ČR chodí (např. je dobré být v agentuře? Které jsou dobré? atd.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.