Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
nadešel čas, kdy si máme zvolit téma bakalářské práce a spolupracovat s nějakou firmou, ale já v tom trošku tápu.
Napsal jsem desítkám firem a ozvaly se pouze 3, které by měly zájem. Jedná se o heureku, železářství a muzeum.
Všechna témata se týkají marketingu a železářství by mělo zájem o Online marketing a já se ptám, co bych od nich mohl požadovat za citlivé údaje? Vůbec si totiž neumím představit psát práci na nějakých 60 stran o tom, jak jedno železářství má problém třeba v tom, že dosahuje nízkých prodejů skrz online marketing. Hádám správně, že potom dotazníkové šetření se dělá např. v daném železářství, kde dám zákazníkům dotazník a ptám se, proč třeba dorazili, odkud zjistili, že zrovna toto železářství má věc, kterou oni potřebují apod.?
Pak by mě ještě zajímalo, zda má smysl zahájit spolupráci zrovna s heurekou, když by všechna komunikace byla pouze elektronicky? Muzeum a železářství mám v rodném městě - výhoda osobních schůzek.
Možná tohle bude dost chaoticky napsané, ale ztrácím se, pardon.
Kdyby měl někdo nějaké rady, tak je rád uvítám, protože fakulta nám k tomu nic neřekne - jako ke všemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.