Ahoj, je mi 18 let a už od 15ti mám problém s pocením v podpaží. Během půl hodiny co mám tričko na sobě se mi udělají malé koláčky, během hodiny jsou z toho koláče a jdou vidět, i když mám ruce u těla. Samozřejmě, antiperspiranty a deodoranty používám, takže to nejde cítit jen vidět. Vím to o sobě, a tak nosím jen černé nebo bílé věci, či více vrstev. V pondělí ale jedeme prezentovat školu na burzu škol, a musíme na sobě mít školní trička, která jsou šedá. A na šedé jdou potní kruhy vidět nejvíc... Tak nevím, co dělat... Je to velký trapas tam ty koláče prostě mít? Jak na to lidi koukají, hlavně holky...? Děkuju za rady! Ondra
Někde po netu chodí video, k čemu se dají použít hygienické vložky. Mezi jiým i se dají nalepit na tričo zevnitř. Kousek na rukáv a kousek na "tělo" trika. Není to vidět a funguje to.
...babka má pravdu, ale jsou to přímo vložky do podpaží, koupíš běžne i v DM. Jinak umývat se klasickým mýdlem-kostkou a pomáhá i zapudrovat dětským pudrem.
Souhlasím s oběma výše napsanymi názory . Prodávají se speciální vložky do podpaží, jsou dražší ale mnohem déle vydrží. Nahradit se dají intimkami,ale kupte si kdyztak takové, u kterých "drží tkanina pevně na vatě" - jinak po chvilce spodem vypadavají zmolky z te vaty,neboť se ta tkanina oddeluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.