Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kruhy potu - trapas?

Od: ondrejik odpovědí: 3 změna:
Ahoj, je mi 18 let a už od 15ti mám problém s pocením v podpaží. Během půl hodiny co mám tričko na sobě se mi udělají malé koláčky, během hodiny jsou z toho koláče a jdou vidět, i když mám ruce u těla. Samozřejmě, antiperspiranty a deodoranty používám, takže to nejde cítit jen vidět. Vím to o sobě, a tak nosím jen černé nebo bílé věci, či více vrstev. V pondělí ale jedeme prezentovat školu na burzu škol, a musíme na sobě mít školní trička, která jsou šedá. A na šedé jdou potní kruhy vidět nejvíc... Tak nevím, co dělat... Je to velký trapas tam ty koláče prostě mít? Jak na to lidi koukají, hlavně holky...? Děkuju za rady! Ondra

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někde po netu chodí video, k čemu se dají použít hygienické vložky. Mezi jiým i se dají nalepit na tričo zevnitř. Kousek na rukáv a kousek na "tělo" trika. Není to vidět a funguje to.

lucie*
hodnocení

0x

...babka má pravdu, ale jsou to přímo vložky do podpaží, koupíš běžne i v DM. Jinak umývat se klasickým mýdlem-kostkou a pomáhá i zapudrovat dětským pudrem.

hodnocení

0x
Souhlasím s oběma výše napsanymi názory . Prodávají se speciální vložky do podpaží, jsou dražší ale mnohem déle vydrží. Nahradit se dají intimkami,ale kupte si kdyztak takové, u kterých "drží tkanina pevně na vatě" - jinak po chvilce spodem vypadavají zmolky z te vaty,neboť se ta tkanina oddeluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]