Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivný slovosled

Od: magdon® odpovědí: 5 změna:

Určitě nejsem přeborník na češtinu, ale tenhle poutač mi nějak nesedí. To vypadá, že mám nějaké "doma nové generace" a kdosi mi nabízí, že mi tam zavede Internet. Nebo se pletu? *nevi*

Ovšem také je možné, že je to tak schválně aby to zaujalo a potenciální zájemce nad tím začal přemýšlet ;).

Podivný slovosled

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rigel
hodnocení

9x

Myslím, že spíš mají produkt, který se jmenuje "Internet na doma " :)

kepler*
hodnocení

4x

Já myslím, že je to v pořádku. Musíš si spojit "internet na doma" jako druh internetu na rozdíl od toho mobilního. Možná by bylo lepší použít spojení "domácí internet".

111®
hodnocení

0x

doma nové generace máte /právě ten/ internet

hodnocení

Aha *jasne*. Takže mi nabízejí internet, který se jmenuje "Internet na doma" a ten Internet je nové generace. Tak to jo. Jen je ta formulace trochu zavádějící.

hodnocení

0x

Přidám vlastní úlovek, co že to ty děti dělají déle? Čekal jsem, že to sloveso bude pod hvězdičkou, ale tam jen píší, že to testovali na 52 dětech.

Podivný slovosled #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]