Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prosím o radu, nejlépe někoho kdo má osobní zkušenost, nebo někoho z oboru školství. Mládí jsem měl divoké a školu jsem nedodělal. Samozřejmě s přibývajícím věkem postrádám ten "důležitý papír". Momentálně mám status "bez vzdělání" nebo "základní vzdělání". Navštěvoval jsem střední školu elektrotechnickou, student jsem nebyl špatný, ba naopak. Poradí někdo jaká škola umožňuje dodělání vzdělání dálkovou formou? Přeci jen chodím do zaměstnání a denní forma nepřipadá v úvahu. Jsem z Plzeňska, ale nebráním se dojíždění např do K.Varů nebo Prahy.
Postačí mi výuční list, Maturitě se nebráním. Obor neřeším. Vím žě v dnešní době to nikoho moc nezajímá.
Za rady díky
Tady si můžete zadat požadavek a školu to najde : stredniskoly.cz/...
Mám zkušenost s dálkovým studiem nástavby, chce to systém a vydržet. Chodila jsem 1x týdně a všechno jsem si zapisovala do jednoho bloku. Doma jsem to pak přepisovala do jednotlivých sešitů a tím jsem se to rovnou učila. Je to občas náročné na čas, ale vyplatí se zatnout zuby a pokračovat. Nás začínalo 37 a za dva roky k maturitě ( druhé ) nás bylo už jen 7.
Těžko se odpovídá když si kladete podmínky od koho chcete odpověď. Nesplňuji ani jednu vaši podmínku, alespoň vás navedu v hledání.
Pohrajte si s odkazem, zadejte dálkové studium a kde a možná se dopátráte výsledku. stredniskoly.cz/...
Obor zajímá státní a velké firmy. Nemůžete dělat elektrikáře s listem na rekvalifikaci kuchaře...
Spíš firmy zajímá praxe v oboru, kterým se zabývají (ale do papíru vzdělání se kouknou a v případě deseti elektrikářu a jednoho kuchaře, kuchař ihned letí a ani to CV číst nebudou).
Tedy milná představa...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.