Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
možná pitomá otázka ale vevím jak jinak ji podat.Klidně si dovolím napsat že ve ttřídě jsem ten z lepších žáků učení mi jde...blabla.
No chci se zeptat jestli je to vážně pravda že po divoké hudbě(Drum and bass,techno disco,...) se ,,vymejvá" mozek?prosím odpovídejte jen na dotaz! ![]()
Já mám rád taneční hudbu a že bych měl zrovna ,,vymytej mozek" to si teda o sobě nemyslím. ![]()
Ovšem něco jiného je,když občas vysílají v televizních novinách záběry z nějaké technopárty a je chvilkový záběr na nějakého zdrogovaného muže,který se urputně drží reproduktoru,je značně ,,mimo"...přesně jak píše Radeek...
doplněno 13.08.10 21:39:Nevím zda to souvisí přímo s touto otázkou,ale neodpustím si upozornění.
Pozor na hlasitost! ![]()
Já si myslím, že ano, že vymejvá. Zůstává pouze zvuková koule a rytmus. Tato kombinace unavuje centra v mozku a ta se v sebezáchově vypínají. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.