Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomluvy - průsvitné legíny

Od: eliska* odpovědí: 7 změna:
Pomlouvají mě ve škole že mám průsvitné legíny .Co mám dělat . Legíny chci nosit dál

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Vadí Vám že Vás pomlouvají...

Chcete nosit dál...

Tak je noste a smiřte se s pomlouváním..

Nebo nenoste průsvitné legíny...

Nebo je nenoste vůbec..(ale Vy chcete...).

iz*
hodnocení

2x

To nejsou pomluvy, ale kritika. Chceš-li nosit průsvitné legíny, budeš se muset s kritikou smířit, protože se vždycky najde někdo, komu nebude takové oblečení připadat vhodné.

Co kdybys je nosila jen mimo školu?

hodnocení

1x
Bud se s tim,ze o vas mluví, smiřte a nebo je nenoste. Pokud nosím průsvitne leginy,musim pocitat s tím, ze ne vsichni z nich budou "cákat",ale že jsou i lidé, kterým to přijde nevhodné nebo divné. Kdyz se obcas vydam do fabrik,tak to vidím- sama mam oblíbené leginy pres které je videt. Chlapi koukaj a jsou paf,některé ženy obdivují můj vypracovaný zadek no a jiní- ti si tukaji na čelo a myslí si cosi o nemravnosti...

kami*
hodnocení

1x
Přes leginy se dá nosit delší triko, delší svetřík, někdy minisukně. Nebo naopak pod ně tanga v tělové barvě a neprosvítá pak nic s puntíky.

hodnocení

0x

Pomlouvat ostatní, že nemají průsvitné leginy.

Prostě kašlatna pomlouvače.

hodnocení

0x

Pokud je to pravda, tak to nejsou pomluvy. Noste si co chcete a ignorujte připomínky druhých, nebo se nad tím zamyslete a přehodnoťte svůj šatník.

hodnocení

0x

chceš bejt asi středem pozornosti a pomluvy ti počítám dělaj dobře proto je nosíš a nehodláš se jich vzdát tak je nos dál a nestěžuj si

pokud chceš pomluvám zabránit musíš přehodnotit své priority a oblékat se do školy tak aby si tím ty ostatní spolužáky neprovokovala a nedala jim důvod k pomluvám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]