Ahoj.. Mám takový menší problém.. Poslední dobou mám hodně slabou imunitu a tak jsem často nemocná.. Spolužáci si už myslí že simuluji... Jak jim mám vysvětlit že mám slabou imunitu a hned vše chytím?
Nejprve ze všeho si přestaň stěžovat. Kamarádům, rodičům a vlastně každému, kdo je ochoten tě poslouchat. Pak se přestaň pozorovat a řešit každé píchnutí. Postav se životu s plným nasazením. Pak i imunita posílí a budeš veselá a zdravá. Žádný chcípáček, který vyžaduje ohledy a stálou pomoc.
Do toho nikomu nic neni, je to každého věc a každý to má jinak. Ale označovat to menším problémem a spokojit se s tvrzením o slabé imunitě je nerozumné.
Ahoj. Proč máš slabou imunitu? Sportuješ, cvičíš, hýbeš se? Zdravě jíš? Kvalitně spíš? Směješ se? Zpíváš? Tak si představ, že to jsou v podstatě ty nejdůležitější faktory ke zlepšení imunity.
Tato videa jsou pouhým zlomkem toho, co všechno máš dělat, proto, abys byla zdravá. Tak směle do toho, držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.