Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem často nemocná

Od: pexulka00 odpovědí: 4 změna:
Ahoj.. Mám takový menší problém.. Poslední dobou mám hodně slabou imunitu a tak jsem často nemocná.. Spolužáci si už myslí že simuluji... Jak jim mám vysvětlit že mám slabou imunitu a hned vše chytím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejprve ze všeho si přestaň stěžovat. Kamarádům, rodičům a vlastně každému, kdo je ochoten tě poslouchat. Pak se přestaň pozorovat a řešit každé píchnutí. Postav se životu s plným nasazením. Pak i imunita posílí a budeš veselá a zdravá. Žádný chcípáček, který vyžaduje ohledy a stálou pomoc. ;)

hodnocení

2x

Do toho nikomu nic neni, je to každého věc a každý to má jinak. Ale označovat to menším problémem a spokojit se s tvrzením o slabé imunitě je nerozumné.

hodnocení

1x

Ahoj.
Proč máš slabou imunitu?
Sportuješ, cvičíš, hýbeš se? Zdravě jíš? Kvalitně spíš? Směješ se? Zpíváš?
Tak si představ, že to jsou v podstatě ty nejdůležitější faktory ke zlepšení imunity.

Tato videa jsou pouhým zlomkem toho, co všechno máš dělat, proto, abys byla zdravá.
Tak směle do toho, držím palce :)

iz*
hodnocení

0x

Spolužákům nic nevysvětluj, radši zapracuj na té imunitě. Otužuješ se?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]