Dobry den, nemate nekdo prosim nejaky tip,jak vyuzit cas o prestavkach (kdyz se treba nemam zrovna s kym bavit)? A jeste kdyz treba sedim na obede u stolu sama,jak se necitit trapne?(chapejte,treba kazdy s nekym sedi,jen ja ne) Omlouvam se za blbe dotazy :D A predem dekuji za jakekoli odpovedi Preji hezky den
psat domácí úlohy tě nenapadlo? Já jsem psal DÚ zásadně ve škole a hned po hodině. Často jsem začínal psat ještě přímo v hodině, přímo v té chvíli, kdy nám ji učitelka zadala.
Dobrý den. Třeba čtením knihy, či časopisu. Při obědě se soustřeďte na to co jíte a ostatní neřešte. Nemusíte se cítit trapně, najíst se člověk může i sám. Má na jídlo alespoň větší klid.
Vypadá to, že nejsi zrovna společenský tvor. Využij tedy přestávky k rozvíjení sociálních dovedností, získávání praxe při jednání s lidmi, navazování přátelství a známostí.
Já jsem taky psal o přestávce domácí úkoly. Pak jsem ale zjistil, že je lepší balit holky z nižších ročníků, vy amatéři. Nejlepší je ale najít si holku, která napíše její i moje úkoly. To chce někoho z jiných tříd, třeba, když chodím do áčka, tak z béčka.
Přestávka je 5 minut, to se stihneš tak akorát nachystat na další hodinu a maximálně vyčůrat, o tzv. velké přestávce zase všichni svačí. Dnešní mládež každou volnou minutu čumí do mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.