Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umělecká škola -Přebal na knížku

Od: hellfish® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, Mám na zítřek složitý domácí úkol ...Musím nafotit 5 obrazků z čehož jeden musí znázornovat titulní stránku nějaké knihy a zbytek, což jsou čtyří obrázky musí vyjadřovat děj co se odehravá v té v knížce... Jediné co mě napada tak nějaký horor ...kečup,nůž,masku atd snad mám ...Hlavně abych to stihla nafotit ješte dnes ...Tak vás prosím , jestli neznáte nějakou knihu co není dějem moc složitá abych to mohla nafotit doma... Snad nepíšu pozdě...Doufám, že mi, alespoň někdo poradí

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host
hodnocení

2x

Nějakou knížku s poezií, dětsku knížku a nafotit nějaké děcko při hraní, o Dášeňce, nebo o pejskovi a kočičce. Kečup, horor, strach, hrůza, nesnažte se o horor, něco milého, vlídného. Nebo knížku s notami, resp. noty k nějaké skladbě a pár fotek z děje, Vivaldiho Čtvero ročních období asi nemáte, ale něco na to téma.

Hlavně dejte pozor na autorská práva ke knížce, pokud není autor a název knihy přímo na obalu, musíte uvést zdroj, čí to je a co to je a odkud to máte.

iz*
hodnocení

2x

Tohle nebyl úkol "ze dne na den", měla jste na něj více času. Tady vidíte, jak se nevyplácí úkoly oddalovat.

Jinak bych nevymýšlela podle toho, že mám doma kečup, ale zvolila bych knihu, kterou jsem přečetla, knihu, která mne něčím zaujala. (Zkusila bych to pojmout jako propagaci knihy, která se mi líbila.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]