Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaz- prani

Od: luciesmolkova odpovědí: 1 změna:
Dobry den.Je mi 27 let.A v detstvi jsem nemela zadne na zakladni skole kamaradi.Spise slovni sikanu.A od mala se spis stranim kolektivu.A vazu se spis na ucitelky.Chodim na stredni skolu provozni sluzby Daneta.( Zdravotne postizene) ale ja jsem tam zacala chodit spise proto ze jsem nechtela byt porad jen doma.A chodit nekam do spolecnosti..A mam tam rada ucitelky..A preferuji tam i objimani s zaky.I kdyz to tam je zakazane tak u nekterych zaku to povolili...☺ A chci se optat vyrobila jsem jedne pani ucitelce pranicko k narozeninam.A chci se poradit jak bych mela napsat text? Vsechno nejlepsi k narozeninam..
.muze tam byt slovo vasim,Vam,? A osloveni nebo ne?Predem dekuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Pokud napíšete - Vše nejlepší k narozeninám přeje xx..tak to bude dostačující a určitě to potěší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]