Nejste přihlášen/a.
Jethro, naprostý souhlas
Jinak se nedivte, že Češi pijí pivo z plechovek, či přímo z láhví.
Dělají to tak přece " Amíci ." A co dělají oni, musíme dělat také...
Jo, přesně, jako tuhle jakási reklama, chceš být jedinečný a blalabla a nakonec z toho vyleze, že si má člověk koupit předražené hadry z netu, které má každý.
Možná se vám v ruce ohřálo, možná jste s ním ťuknul, možná vám do něj něco spadlo. Mě ale udivuje, že někdo pije pivo přímo z plechovky. To byla nouzová situace nebo nemáte doma sklenici?
Jsme možná jiná "cenová" - také piju pivo z láhve nebo plechu, sklenice používám v případě svátku nebo když si dělám kozinu.
Můj názor na pěnu je teplé pivo a pohybem k napití vlastně zašplouchání ... takže standardní reakce.
Rozhodně to nemusí být ohřátím nebo rozklepáním piva. Je to jiným složením. Občas se stane, že je pivo jiné. Nechci říkat zkažené, protože je nezávadné, ale proběhly v něm nějaké změny a takové pivo pak vypění. Můžete otevřít třeba 10 lahví za stejných podmínek a u jedné se Vám stane, že po chvilce začne intenzívně pěnit. Vím to proto, že jsem slyšel, že kdosi přesně na toto téma dělal diplomovou práci na VŠ. Mám pocit, že diplomové práce jsou na internetu volně k nahlédnutí, tak zkuste pohledat, třeba ji nejdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.