Ahoj, začala jsem studovat speciální pedagogiku na VŠ a už od prvního dne mám pocit že obor který jsem si vybrala není ten pravý. Mám značné neznalosti a také nemám vystudovanou pedagogickou SŠ. Přemýšlím tedy zda-li dát tomuto oboru ještě šanci nebo studium ukončit a začít pracovat? Co si o tom myslíte? A je vůbec možnost ukončit studium během semestru?
Dobry den. Ano je. Pisemnym oznamenim, ktere dorucite na studijní oddělení. Ale az tomu date tu sanci, a zjistíte, že to neni pro vas jednejte rychle. Studium se v ramci dnu pocita do dalsi doby studia. Příklad, v breznu 2020 uz doopravdy zjistíte, že tato VŠ neni pro vas. Ukončíte ji písemným prohlasenim. Tak na další VS budete mit zdarma nárok pouze na 3 roky a tri měsíce bezplatneho studia. Na Bc. mysleno. Ne jako vasi spolužáci, kteří takto nemenili. Ti maji 3+1 roku na to, vystudovat bez poplatku bakalare. Poplatky cini v dnesni dobe v radech desitek tisic za semestr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.