Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak mam přestoupit na jinou střední školu i na jiný obor. Jestli mam čekat až do konce školního roku nebo hned?
Můj původní obor je Zedník a nejde my to a jsem furt nemocný.
Děkuji za odpověď
Ani čeština mY nejde že? :D Každopádně přestoupit z oboru na obor asi nejde, mohl bys přestoupit v pololetí, ale s tím, že bys měl vysvědčení o nějakých výsledcích do stejného oboru, kdyby jsi chtěl začít s automechanikem třeba, tak nemáš na čem stavět..Doslova :D
Přestoupit lze samozřejmě kdykoliv, naopak: čím dříve, tím lépe.
Po přestupu budete muset složit rozdílové zkoušky, které většina škol požaduje uzavřít do konce prvního pololetí. Doporučuji na nic nečekat - obraťte se co nejdříve na ředitele školy, na kterou chcete přestoupit.
Dobrý den. Nejdřív si zjistěte, zda na té jiné škole a jiném oboru mají pro Vás vůbec místo. Pokud ho pro Vás budou mít někde v pololetí, škola Vám jistě bránit nebude. Zaráží mne to Vaše- furt jsem nemocný...Myslíte, že když změníte obor, budete zdráv? Každý obor má své klady i zápory...Musíte vědět, co by Vás opravdu bavilo a co chcete dělat. Zedník Vám nejde, čím tedy chcete být?
doplněno 27.11.12 11:37:To je také dřina. Sice budete v teple, ale dobře si rozvažte všechna pro a proti. Důležité je, aby Vás to opravdu bavilo. Přeji Vám dobrou a šťastnou volbu.
Kuchař je ještě horší než zedník . To ti smrdí práce? Ale v kuchyni se taky maká ostatně jako všude jinde
Ahoj.
Nezapomeň se poradit s rodiči, s přestupem musí souhlasit. Vyber si školu a obor, na který chceš přestoupit. S rodiči do školy zatelefonujte, domluvte si schůzku s někým z vedení školy a o možnosti přestupu na jiný obor si zjistěte na schůzce všechny potřebné informace. Přeji, ať se rozhodneš správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.