Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přf UK vs VŠCHT

Od: rixx23 odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
zajímalo by mne, zda máte zkušenosti se studiem chemie na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy či na Vysoké škole chemicko-technologické. Jakou školu byste doporučili? Nevadí mi matematika, ale raději bych se ji vyhnul. Myslíte, že bude na studiu organické chemie obtížná? Popřípadě, kde je matematika lehčí?
Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

VŠCHT jsem před léty vystudoval. Ta je zaměřena především na technologie a jejich využití v praxi. Matematice se v úvodu studia nevyhneš, ale zvládl jsem ji i já, i když jsem z ní jednou na gymplu vafysoval za 4. V té době jsem měl na VŠCHT matematiku první dva semestry, jak je to dnes netuším. Ani na přírodovědě ta matematika není rozhodující, ale tento směr studia je vhodnější spíš pro budoucí vědeckou činnost.

rixx23
hodnocení

Mohu se zeptat, jaký obor jste vystudoval?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]