Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dojíždění

Od: anettaj odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jsem na intru 2 týden a úplně jsem si nesedla se spolubydlící a s tím jak to tu chodí. Na dojíždění to mám ale 1:40, prvním vlakem jedu 15 minut, druhým 30 a třetím 20 minut, zbytek čekám na spoj. Nevím jestli jse to dá zvládat proto bych byla ráda za rady, nebo dokonce někoho kdy takhle dlouhou dobu (nebo i delší) dojížděl.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dojíždět denně přes 3h Tě po chvíli vyčerpá.

hodnocení

0x

3 hodiny dojíždění denně je strašně moc. A ještě dvakrát přesedat. Na intru jsi teprve pár dnů, se vším se seznámíš a se spolubydlící budete třeba časem nejlepší kamarádky!

*mala*

lmgify
hodnocení

0x

Jen ze zajímavosti - kolik kilometrů je to p/...?

Až zjistíš, jak to chodí na intru a poznáš lépe ostatní, co tam bydlí, tak se ti třeba podaří sestěhovat se do pokoje s tvojí kamarádkou.

liska5
hodnocení

0x

Takové dojíždění ne! Ono všechno není ideální. To je trenink tolerance. Až jednou nastoupíš do práce, taky tam bude někdo, kdo Ti nesedne a budete muset spolu vyjít a ještě spolupracovat. Tady je navíc šance, že až se líp poznáte, buď problém pomine nebo si můžete požádat o přestěhování k někomu jinému. Navíc jsou tam odpoledne různé aktivity, kdy spolu být nemusíte a k učení večer ji snad nepotřebuješ. Zkus si o tom popovídat s vychovatelkou, jak to tam chodí, když si nesednete.Třeba bude řešení hned.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]