Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Promoce - kolik lidí se může zúčastnit?

Od: petr685 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, v listopadu budu mít promoci a zajímá mě kolik lidí na ně může přijít. Od kamarádky jsem slyšel, že každý dostal 6 lístků... Je to nějak omezené? Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
hodnocení

1x

Např. jen Hujerových přijelo 16! A kdyby tetě Liduš ze Sedlčan neujel vlak, tak by jich bylo 22!

sebod*
hodnocení

0x

každá škola má jiné podmínky. Takže se optejte, jak to chodí na Vaší škole. Budete-li mít více lidí, tak se domluvte se studentem, kterému nikdo nepřijede.

pu®
hodnocení

0x

Záleží, na jaké škole, a také na tom, v jakých prostorách se promoce koná. "Lístky na místa" bývají určené jen do "přednostního úseku", tj. například tam, kde se špalír studentů zastaví a probíhá předávání diplomů. Jinak jsem nezažila, že by celkový počet hostů absolventa byl omezen. NB: Promovala jsem v Karolinu. Omezena byla místa pouze právě v přední části, kde jsem měla rodiče a babičku. Dále ale přišel bratr s přítelkyní, můj přítel a také několik spolužáků, kteří se ještě flákali a tiše záviděli :D Takže dohromady jen kvůli mně mohlo přijít klidně takových 10-12 lidí. Nikdo nic nekontroloval a na nic se neptal. Ale Karolinum je poměrně velké... *nevi*

antynka*
hodnocení

0x

Třeba na ČZU žádné lístky ani omezení nejsou, takže jak kde...

lidus*
hodnocení

0x

Záleží jak velká je aula a kolik vás promuje. Obyčejně profesoři řeknou vemte tak 4-X lidí a tím by jste se měl řídit. Lístky, to slyším prvně. Nevím proč zvát celé příbuzenstvo, to je pak hostina za cenu svatební. Já i manžel jsme měli na promoci rodiče, dcera rodiče, manžela a prarodiče. Grylování pro příbuzné se udělalo na chalupě. Pravda někteří studenti tam měli snad i prapratetičku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]