Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skupiny zaznačené na rozvrhu

Od: 123* odpovědí: 13 změna:
Zdravím. Jsem na střední škole prvním rokem a od zítra jedeme podle rozvrhu. První den školy nám řekli, že budeme v angličtině rozdělení na 2 skupiny (jelikož se jedná o cizí jazyk). Když se ale podívám do rozvrhu, tak ve středu (zítra) máme jako první hodinu angličtinu. Problém ale je, že je zde napsaná pouze skupina "2" (ve které já nejsem) a třída, ve které hodina proběhne. Dost mě to zmátlo a nejsem si jistý/á, kam dojít.
A bylo by asi také dobré zmínit, že například v pondělí máme angličtinu se skupinou "1" ale o skupině "2" se opět nic nepíše...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a co na tom není jasné, v pondělí přijde skupina 2 o hodinu později, ve tředu později skupina 1

123*
hodnocení

To mám jako do školy přijít až na druhou hodinu?...

hodnocení

0x

Na střední už nebudeš mít skoro každý den stejně. Je normální,že půjdeš na druhou nebo až třetí hodinu. Hodiny se také mohou přesouvat a odpadat...Je to rozdělené podle skupin na angličtinu, podle skupin druhého jazyka, na tělocvik - holky kluci, později podle volitelných předmětů... Platí pro Tebe hodiny, kde je uvedena Tvoje skupina.

123*
hodnocení

Děkuju moc. O tomhle se nikdo nezmínil a mně nepřišlo správné přijít až na 2.hodinu... Co nám ale řekli bylo, že školu zavírají po 8:00. Je to i tak v pořádku? Nebo je i možné přečkat ve školní budově.

To je divné, měl by tam být ale školník a otevřít i později.

lmgify

Zamkne v 8:00, nepustí opozdilce do právě začaté hodiny a odemkne v 8:45 pro nově příchozí začínající až druhou hodinou. *nevi*

hodnocení

0x

Mělo by to být tak, jak to tady vysvětlují rádci, totiž že skupina 2 bude začínat 2. vyučovací hodinou.

Ale osobně bych se raději hned zeptala ve škole, což už asi nelze. Potom ještě je tu možnost podívat se na stránky školy, měl by tam být vyvěšený rozvrh.

A nakonec je tu i možnost (pokud máte už rozvrh na celý týden) spočítat hodiny angličtiny pro každou skupinu, jestli je to stejné, jestli má vyučující angličtiny v danou hodinu volno atd.

123*
hodnocení

Na stránkách jsem bohužel nic nenašla, ale rozvrh už máme, takže jsem hodiny spočítala a vychází to nastejno. Upřímně jsem nejprve chtěla pro jistotu přijít a docela jsem počítala s tím, že nebudu sama (jelikož se o této záležitosti nikdo nezmínil a ve třídě se na to nikdo nezeptal). Ale nakonec přijdu asi až na druhou, takže děkuju za vysvětlení!
Mimochodem, je možné při čekání zůstat v budově školy? Zavírá se po 8:00

Angličtina by mohla mít týdenní dotaci asi 5 hodin, tak jestli to vychátí, tak máte zítra opravdu až tu 2. hodinu.

Jestli žák může nebo nemůže být ve škole dříve, by měl stanovit školní řád. Ale jste už středoškoláci (na ZŠ by na vás teoreticky tu volnou hodinu musel někdo dozírat), tak bych řekla, že tam můžete být už od 8 a nikomu by to nemělo vadit.

111®
hodnocení

0x

podívej, pro jstotu bych pro jednou přišel normálně a poptal se kantora nebo školníka jak to je..., co ty na to?

liska5
hodnocení

0x

Jestli v tu dobu nebude mít Vaše skupina do protivky jiný dělený předmět, který se ještě nerozjel. Např.druhý cizí jazyk. On na začátku málokdy bývá rozvrh stabilní a konečný. Tam se mohou první týdny objevovat změny. Já bych tentokrát přišla na 8 h. a dozvím se. Těch 45 minut strávím někde venku. Určitě nebudeš sama, kdo takhle příjde. Aspoň se pobavíte. Jinak je možné začínat na 9.

jjj
hodnocení

0x
My jsme nás střední měli přihlášení do jejich systému a tam byl aktuální rozvrh na ten týden, pro mou skupinu, na aktuální týden, i prohozeny hodiny, třeba se tam dozvis že místo angličtiny je čeština. Myslím že se ani nemají psát testy v těchto hodinách. Ale asi bych tam zašla a zeptala se ráno:)

lmgify
hodnocení

0x

Tak jak to dnes dopadlo? Začínala jsi až druhou hodinou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]