Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se seznamit se spoluzaky

Od: anonym08 odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
jsem na stredni skole nova a nikoho tam neznam. Ostatni tam vetsinou maji aspon jednoho kamarada,az na par vyjimek. Sedim se sympatickou holkou,ale je docela stydliva. A ja docela taky.Nevite nekdo prosim jak mam zacit konverzaci s ni ci s ostatnimi? Moc by mi to pomohlo
Dekuji za odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ewra
hodnocení

0x

Neboj, všecko si sedne. Udělej si dneska něco dobrého, pusť si nějaký pěkný film, odpošiň na zítra a zítřek zase něco přinese. Takhle to bude v životě pořád. Nech to na vývoji. Zítra z vás nováčků zase kousek napětí opadně a pozítří zas o kousek víc a tak. Když si vypomenu na svůj prvák na gymplu, tak jsme seděli všeci zařezaní jak oslíci, já dokonce taky nikoho neznala, tak jsem nakonec seděla s klukem :D. Ale ráda na to vzpomínám. Jestli chceš prolomit ledy, normálně se zeptej, co Tě zajímá, třeba ze které školy je, kde bydlí, jak dojíždí, jak se jí tam líbí a tak. Můžeš se domluvit, že budete chodit spolu na obědy, do knihovny, co já vím. Ve dvou a více se to lépe táhne a i ten druhý nesmělý bude rád, když se někdo ujme otěží a pomůže poznávat. Všecko si sedne. Zatím bych spíše pozorovala a navazovala hovor v těch věcech kolem školy.

kami*
Vidím to úplně stejně.
... Jeee a holky, koukaly jste teďka na Československo má talent? Jak tam byl ten.., to byl týpek, co? Jo, tamten film jsem včera viděla taky.
Nechce si se mnou někdo zahrát piškvorky, mám čtverečkovaný papír?
Ale já jsem stydlivka, mě to trvá déle.

anonym08
hodnocení

Dekuju moc! Hned se citim lip:)
ewra
Jeste jsem si vzpomnela na jeden postreh :)! A sice, ze tak jak jsme se zacali jaks taks bavit a shlukovat do krouzku nam to vydrzelo tak nejak celou dobu. Ted nemyslim, ze bychom se nebavili kolektivne a neznali se postupne dobre vsichni navzajem, ale ze ty prvotni okamziky jsou asi dost urcujici, zaroven clovek ma urcity odhad na lidi uz v momente prvniho setkani... Urcite je dulezity prvni dojem - bud usmevava, naklonena tohu neco prohodit, zbytecne nebuď moc dulezita a nestran se. Papa!

figurek*
hodnocení

0x

zachovej klid a nijak se nestresuj. Vše přijde samo. Školní známosti a školní párky se tvoří rychle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]