Henry Psanec WWW08.12.2008 Lada se kdysi taky živil sestavováním křížovek. Jednou když už ho to nebavilo, vymyslel tak těžkou, že ji nikdo nevyluštil. Šéf se ho ptal: "Má vyjít část kostela na 26 písmen - co to má být?"A Lada odpověděl: "Zrezavělá klika od zpovědnice."
karina*
jip, máte bod. Vaše odpověd dává smysl na položenou otázku. (pro mě nepochopitelnou, protože jsem si myslela, že se má jednat o výraz na 26 písmen, tedy o jedno slovo ) karina
Kdysi jako mládě jsem si koupila LP desku Plavců. Měli tam přiložené texty a pro posluchače, které to nebaví, křížovku. Jedno ze slov na 7 písmen bylo v legendě popsáno jako "slovo, na které málokdy přijde řeč" a v nápovědě to bylo: chttekla. Pamatuji si,jak jsem se tomu dlouho smála.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.