Nejste přihlášen/a.
Neporadíte mi jakou zvolit školu vyšší odbornou pokud se chci vyhnout
zcela matematice a chemii?
doplněno 30.08.19 15:45: Mám na mysli vos ale kombinovane pouze
Nedokážu si najít něco
Vystudovat dokážu asi možná lecos i dz je to blbe označení lecos, ale každopádně matematika a chemie jsou slabá stránka
0x
Co si pamatuju, tak třeba na knihovnictví (bakaláři) nebylo ani jedno... ale nejedná se o VOŠ, ale klasickou vysokou, lze studovat i dálkově. Na magisterském (tedy tom co pokračoval pod informatikou) už byla logika, kde ta matika svým způsobem byla. Ale je možné, že magisterská větev, která pokračovala přímo pod ústavem bohemistiky a knihovnictví) tu logiku neměla.
Studovala jsem bohemistiku + rusistiku na VŠ a logiku jsme měli hned ve 2. ročníku bakalářského studia; v magisterském studiu už ne. Asi to hodně záleží i na konkrétní škole. Mimochodem, já se též neřadím mezi milovníky matematiky (stejně jako tazatelka), ovšem logika mě bavila a neměla jsem s ní problém.
@ildika Mohu se zeptat na které škole jste studovala?
Musím přiznat, že jste mě trošku znejistila, jestli ta logika opravdu nebyla už na bakaláři... ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.