Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyzika otázky opakování ze 7. ročníku Děkuji

Od: hanad odpovědí: 10 změna:
Fyzika otázky opakování ze 7. ročníku Děkuji #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Díky za info, že děláš v sedmičce reparát z fyziky.

hodnocení

0x
A co my s tím máme dělat? Přečíst a osvěžit si své znalosti a nebo ti je vypracovat písemně? *nevi*
hanad
hodnocení

Omlouvám se za nepřesný předmět ale vypracovat moc by mi to pomohlo. Děkuji.
skola

Ha, ha. To by se to hodilo. Celý rok děláš prd, prázdniny jsou u konce a nyní někdo za tebe má zpracovat příklady? Už nemusíš se učit, reparát stejně neuděláš. Jen ti prospěje si celý ročník zopakovat.

hanad
hodnocení

Promiňte ale já nepropadam jen přesně nechápu otázky a nevím odpověď. A myslela jsem si ze jsou tu i lidé kteří mají trochu empatie a porozumění. Předem všem děkuji za případné odpovědi.
Nějak se mi nechce věřit, že se někdo jen tak z dlouhý chvíle učí fyziku. Notabene o prázdninách. Navíc v období, kdy se dělají reparáty.
Nevím, nějak mě to nesedí.
Ale ať to je jak chce, musíš se to naučit, ne jen opsat výsledek. Tím se nic nenaučíš.
Něco si snad pamatuješ, tak to sem napiš a pak ti každý rád poradí, kde děláš chybu.
Ale vypracovat celý úkol, to se na mě nezlob, to ne.
Co přesně nechápeš? Něco si určitě ze sedmicky pamatujes,a nebo vylov sešit. Zamysli se nad tím, a pak sem napiš co ti není jasné. Určitě ti nejsou nejasné celé tyto dvě stránky.

To nepropadání je asi chyba, že ..

hanad
hodnocení

Prosím jen o postup zbytek vypocitam nějak těm otázkám nerozumím. Moc děkuji
.

elane
hodnocení

0x

hanko, ono nejde o to, že by ti zdejší rádcové nechtěli pomoct, ale ze školy jsme většinou už dost dlouho a tohle ti poradit prostě neumíme. Možná kdyby tu byl nějaký učitel fyziky, ale ten tu očividně není.

A těch hloupých komentářů si nevšímej, někteří lidé jsou už prostě takoví, s tím bohužel nic nenaděláš. *bzum*

Nemáš nějakého spolužáka, který by ti pomohl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]