Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi někdo poradit, jaké boty si mám koupit jako školní přezůvky, když mám v pokynech napsáno, že přezůvky musí být otevřené se zajištěnou patou a mít světlou podrážku? Nějak nevím, co si pod tím představit. V závorce je napsáno, že tenisky, crocsy nebo pantofle s volnou patou jsou nepřípustné.
Aby to splnilo výše uvedené, tak mě napadají sandály. Samozřejmě se světlou podrážkou.
Nějak moc nechápu, proč mají problém s volnou patou. U nás prakticky tolerovali vše, co má světlou podrážku.
Taky mě napadají sandále.
Setkala jsem se s tím, že v některých školách je potřeba mít zajištěnou patu kvůli vstupu do některých prostor jako jsou dílny nebo sklady.
A taky jsem se setkala - snad i častěji - s tím, že papír snese všechno, ale ve skutečnosti jsou pak ve škole rádi, že studenti vůbec nějaké přezuvky mají...
Když popsali přesně druh nevhodné obuvi, měli i popsat o jakou přesně vhodnou obuv se jedná. Že by nějaké sandálky s volnými prsty, ale plnou patou, aby se nepotily nohy. Ale to si zase můžete ukopnout někde na schodech palec. Světlou podrážku, též bude problém. Určitě to budou řešit i ostatní, tak se někde zeptejte.
Nedavno jsem viděla v Lidlu velký výběr sandálů se světlou podrážkou, jedny jsem si koupila. Možná ještě doprodávají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.