Dobrý den, prosím vás o radu, jak zjistím, za kolik KČ mám vsadit typ na fotbalové utkání při určitém kurzu, když vím jakou částku v "čistém" chci vyhrát? Příklad: Chci vyhrát 15Kč čistého (po odečtení vkladu), kurz na daný typ je 1,7, kolik musím vsadit korun? Opravdu si s tím lámu hlavu již několik dní a velice ocením když mi někdo prozradí postup. Předem Vám děkuji za odpovědi
Super, takže chápu správně že v případě, že kurz by byl např 2,4 a chtěl bych vyhrát zase 15Kc, tak bych byl vsadil 10,7Kč? A u kurzu 3,1 bych zase vsadil 7,1Kč? Děkuji moc za radu
lmgify
Chápeš to správně. Vždyť si tam ta čísla dosaď.
Vsadíš 10,70. Vyhraješ 2,4-krát tolik, tedy 25,70 , což je o 15,- více, než jsi vsadil.
jn
Super, jste fakt moc hodný, nebylo mi z toho nejlépe ale zlepšil jste mi den o 100%
lmgify
Tohle je ale opravdu učivo základní školy.
jn
To je, ale sejde z očí sejde z mysli, kord když to léta není potřeba
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.