Nejste přihlášen/a.
Hledal jsem si nějaký VOŠky, jako záchytný bod, když se nedostanu na VŠ, ale v mým okolí jich moc není, většinou jsou to hovadiny jako zdravotník, první pomoc atp.
Avšak našel jsem obor Knihovník a Informační systémy.
Např. tady: www.oakobrno.cz/i/... nebo tady: www.vosis.cz/inde/...
Chtěl bych se zeptat, co to je za obory, co tito lidé přesně dělají? Jaká je náplň studia? Co uplatnění, co potom tito lidi dělají? Tedy jakou práci si hledají? Je to těžké? Může tam jí každý z jakýhokoliv oboru? Prosím o co nejvíce zkušeností a detailů.
Děkuji!
Prdlajs, ta na Kotlášské a na Pionýrské je státní. Ale myslím, že na denní se platilo 2500 semestr a na distanční o něco víc i tam( jak je to nyní nevím)Nebylo by lepší nultý ročník pokud jsi udělal zk. a jen se nedostal pro moc lidí? Zkus se podívat zda ho škola otevírá, práva na Masaryčce určutě jo.
no ony tam taky nejsou moc obory, který by mě zajímaly (většinou)
a taky hlavně... jsem chtěl zjistit, co znamená to "knihovnictví" a "informační systému"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.