Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze propadnout z informatiky?

Od: ryuu odpovědí: 11 změna:
Ahoj, potřebovala bych pomoct, prosím.
Už jste někdy viděli někoho, kdo by na SŠ na gymnáziu propadl z INF?
Jsem v prváku na gymplu a z INF mám 3 známky, všechno to je za 5. Za celé 2. pololetí jsme nenapsali žádnou písemku - ty 3 pětky jsou z jednoho úkolu, který jsem zkrátka neodevzdala, protože jsem s tím měla problém a můj počítač neměl ten daný program + co si budeme, ten učitel není na té škole oblíbený, učit neumí.
Jsem z toho celkem v háji, když si představím, že propadnu, protože jsem nepřinesla úkol.
Známky nám tam už zapsal, jako uzavřené a já tam mám zkrátka 5.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Samozřejmě, že propadnout lze. Je to předmět jako každý jiný a pokud jsou Vaše vědomosti nedostatečné, pak si jinou známku nezasloužíte. To není přece vina pana učitele.

ryuu
hodnocení

Někde jsem ovšem slyšela, že nelze propadnout, pokud známka z minulého pololetí je více jak o 2 stupně lepší a já mám z minulého pololetí 2
lmgify

Pololetí nikoho nezajímá. Rozhodující jsou jen známky na konci roku. Zákon

hodnocení

1x
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, důvody. Nešlo ten úkol udělat u spolužáka, který Excel má? Další způsob je připojit se přes Teamviewer k někomu klidně na konci republiky a udělat úkol u něj. Nebo nainstalovat "trial" verzi programu. Existují i ořezané verze pro mobil, možností je spousta.
krtek*

tak nějak...a zrovna dnešní předigitalizovaná doba, kdy každý 5letý děcko ví o informatice víc jak její učitel, aby si nedokázalo poradit?...trol

hodnocení

1x
Když budeš chtít, naučíš se a v srpnu uděláš opravku. Nestěžuj si na učitele, je to v tobě! Ale musíš chtít! Zadej na google: naučit excel a vyskočí toho na tebe ještě víc než posílám, vybereš si:
Excel Microsoft - návod zdarma
excel-navod.fotopulos.net/
Microsoft Excel návod zdarma je užitečný pomocník. Aby Excel při práci pomáhal je potřeba se jemu naučit. Proto vznikl tento Excel návod. Návod, který je úplně ...
‎Základní ovládání Excelu · ‎Vzorce a výpočty · ‎Základní formátování tabulek
Ako sa naučiť Microsoft Excel rýchlo a efektívne? Excelujte s nami.

itlektor.eu/...
Přeložit tuto stránku
Hodnocení: 9,8/10 - ‎32 hlasů
21. 5. 2017 - V tomto článku vám prinášame pár tipov a trikov, ako sa môžete naučiť Excel rýchlo a efektívne. Zlepšite si svoje znalosti Excelu a zrýchlite ...
Krok za krokem (návod) MS Excel 2010 | Školení konzultace

office.lasakovi.com/...
Návod na MS Excel - zvládněte MS Excel krok za krokem - v deseti krocích se naučíte ... Musím se do pondělka Excel naučit :( ... To Jan Jílek: -- ide to rovnako ako v Exc2003. Treba si rozkliknúť bunku a nastaviť sa v bunke na odkaz + stlačiť ...
‎2) Vytvoření tabulky · ‎3) Formátování tabulky · ‎4) Výpočty v tabulce · ‎5) Využití vzorců
Excel - On-line kurz zdarma | Školení konzultace - lasakovi-office

office.lasakovi.com/...
Online kurz: Jak na Microsoft Excel - od spuštění, přes vytvoření tabulky, grafů, ... pre všetkých jediná odpoveď, online kurz je to čo vidíte, priebežne sa ... nejde mi to,zítra se základy musím naučit během noci 25jdu na pohovor,děkuji za pomoc ...
Online kurz Microsoft Excel: základy funkcií - YouTube

- Přeložit tuto stránku
▶ 6:17
18. 1. 2017 - Nahráno uživatelem Learn2Codesk
Nauč sa pracovať s Excelom za 2 dni z pohodlia svojho domova. Prihlás sa do online kurzu Microsoft ...
Excel príklady - Ako sa naučiť Excel na príkladoch | Easy Excel

easyexcel.sk/... › Kurz Excel online
Přeložit tuto stránku
Smerodajná odchýlka - slúži na výpočet, ako široko sú v danej množine ... Inak tomu nie je ani keď sasnažíme naučiť pracovať v novom programe alebo sa ...

samosato*
18.06.19 09:30
hodnocení

1x

Ano.

lmgify
hodnocení

0x

No tak dostaneš kouli, no a co? Půjdeš v srpnu na opravky a jestli INF alespoň trošku rozumíš, tak je v pohodě uděláš.

Můžeš také podat stížnost řediteli na pětku založenou na jednom úkolu a budeš dělat opravky hned bez zapsání pětky na vysvědčení.

Co to bylo za program, který jsi neměla?

ryuu
hodnocení

Šlo o Excel
lmgify

Stáhni si LibreOffice (respektive stačí jeho část Calc). Je to to samé jako Excel, jen je to zdarma, legálně a bez Microsoftího vopruzu.

hodnocení

0x

@ryuu - ty 3 pětky jsou z jednoho úkolu, který jsem zkrátka neodevzdala
Zřejmě jste ho neodevzdala 3x za sebou - a kdybych se zeptala, proč nemáte za pololetí ani žádnou známku ze zkoušení, co byste odpověděla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]