Dobrý den, za rok dělám přijímací zkoušky. Poohlížela jsem se po nějakých školách a jsem zatím rozhodnuta pro gymnázium v Českých Budějovicích. A proto bych se chtěla zeptat, zda někdo neví, jaký gymnázium v Českých Budějovicích je nejlepší? Je jich tam trochu víc a já ani neznám nikoho, kdo by tam chodil, proto se ptám Vás. Po střední bych chtěla jít na VŠ feterinární a farmaceutickou v Brně. Děkuji.
Gymnázium J. V. J/... - všeobecné s důrazem na výuku jazyků, přírodovědné předměty a programování.
Gymnázium Česká- všeobecné gymnázium + gymnázium se sportovní přípravou
tallia
Děkuji. A nevíte prosím, jaké je potřeba mít známky na vysvědčení? Momentálně jsem v 8. třídě a mám 2 dvojky. V deváté budu pilovat, abych měla co nejlepší. Poté samozřejmě bude záležet na přijímacích zkouškách.
lmgify
Podívej se na stránky gymnázií. Budou tam mít uvedené informace k přijímacímu řízení a možná i výsledné body letošních přijímaček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.