Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám otázku a budu strašně rád za veškere rady, odpovědi, varianty.
Mám "vystudováno" SŠ 3 letou, zakončenou zavěrečnou zkouškou - bez maturity. Moje otázka zní, jak nejsnadnějším způsobem získat zpět status studenta (nemusí být nejlevnější) a zaroveň aby to můj čas neomezavalo, respektive abych ten daný institut navštěvoval co nejméně, nejlépe vůbec a jen platil.Příběhů o studiu kde jenom posíláš peníze a jsi vedený jako student jsem slyšel dost, tak se ptám kde najít realný příklad.. Samozřejmě s ohledem na to že nemám maturitu.
jste vyučený? Tak třeba se přihlásit na maturitní nástavbu pro vyučené, lze i dálkově, na státní škole zdarma, na soukromé za peníze. Příjimačky byly již v dubnu, nicméně na soukormých středních školách obvykle nabírají až do konce léta. Někdy i na státních, pokud mají málo studentů. Jeden školní rok vás v případě přijetí vás povedou jako studenta. U dálkového studia jsou ale výjimky, kdy nemáte nárok na studentský status (práce na plný úvazek apod.). Ještě lze jít na denní studium a požádat si o individuální studijní plán, na soukormých školách běžné, pak do školy moc nemusíte chodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.