Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Obsah kyseliny šťavelové v rostlinách

Od: marekluks* odpovědí: 4 změna:

Mám dva dotazy.

1) Ve které rostlině je více kyseliny šťavelové (Šťovík kyselý nebo Šťavel kyselý) případně pokud víte kolik %

2) Vek které rostlině neb¨o ovoci se ještě dá nalést kyselina šťavelová a v jakém množství.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

limetka*
hodnocení

0x

Kyselinu šťavelovou obsahuje také červená řepa, špenát nebo rebarbora, ale množství nevím, popátrám, třeba něco najdu.

doplněno 12.07.10 12:07:

a tady najdete přesně obsah v různých rostlinách nal.usda.gov/...

malvinka*

tipla bych si špenát

re*

A tipuješ správně *palec* ... Ribarbora obsahuje nejvíce kys. štavelové *pivo*

doplněno 23.07.10 20:02:

oprava: netipuješ správně *bum*

 

re*
hodnocení

0x

Nejvíce kys, štavelové obsahuje šťovík*cteni*

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]