Nejste přihlášen/a.
Ahojte, chci se zeptat zda tu z vás někdo četl Pohádky pro nehodné děti nebo aspoň ví o čem zhruba jsou a mohl mi napsat nějaký děj. Knihu jsem si chtěla půjčit, ale bohužel u nás v knihovně je momentálně zabraná. Potřebuji do středy udělat referát. Snažila jsem se hledat i pdf knihu, ale nikde jsou ji nenašla.
Knihu mám, před časem už jsem z ní ofotila jednu báseň pro někoho zde na poradně. Mohu nafotit i nějakou další, ale na všechny si z časových důvodů moc netroufám. Když se zaregistrujete a do vnitřní pošty mi pošlete svou mailovou adresu, mohu něco poslat. Nejdříve zítra.
Také jsem našla jakousi možnost stažení celé knihy.
Jestli to funguje, nevím.
Obsah knihy vypracovávat nebudu, ale na internetu jsem našla několik kratších i delších charakteristik. Třeba:
To je paní učitelka tak rigidní, že zarputile trvá na jedné určité knize? Pokud to četli všichni žáci, bude to nuda. Zkuste něco jiného, co jste četla ze svého vlastního zájmu. Například Gosciny - Malý Mikuláš, kteroukoliv z knich. Nebo jakoukoliv jinou knihu. Lepší je mít referát z nějaké libovolné knihy, než snášet na omluvu objektivní důvody, proč se vám nepodařilo do dead line (stanoveného termínu) požadovanou předepsanou povinnou knihu sehnat a přečíst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.