Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od 1.9 začnu chodit na střední školu a budu se učit módu, styling a média . Je to čtyřletý obor s maturitou a talentovýma zkouškama . Móda mě hrozně moc baví, ale problém je, že neumím kreslit a neumím ani šít . Talentovky budu dělat až za tři měsíce a budu muset nakreslit obraz (návrh) nějakého oblečení . Poradíte mi, jak se načit kreslit a šít a jak úspěšně udělat talentové zkoušky i přes to, že jsem antitalent? Myslíte, že zvládnu školu a dám maturitu? Děkuji vám všem a přeji hezký den.
Zde jsem okopíroval, to , co píšou na stránkách mé školy :
Informace k talentovým zkouškám do uměleckých oborů Móda, styling, média a Grafický design
Talentovou zkoušku konají uchazeči, kteří se hlásí do dvou uměleckých oborů vzdělání, tzn. uchazeči do oboru Móda, Styling, Média a do oboru Grafický design. V ostatních oborech se talentová zkouška nekoná.
Talentová zkouška se skládá ze tří částí:
– Kresba zátiší na formát A2
– Malba na dané téma
– Přehled domácích prací – uchazeči předloží domácí práce, např. kresba/malba – 8 ks v deskách, formát A4-A2; dále lze předkládat plastiky (pouze fotografie), textilní/grafické realizace (pouze fotografie), umělecké fotografie.
Na talentovou zkoušku si uchazeči musí přinést: uhel, tužky (B4 – B 8), plastickou gumu, kelímek, paletu, barvy.
Miloš H.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.