Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit stresu

Od: otas odpovědí: 7 změna:

Dobry den,

prosim vas, jak se mam zbavit stresu,klepani, zarudnuti ( proste mluvit na verejnosti nahlas s lidmi )

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

2x
Dobrý den, osobně mi pomáhá vystavovat se opakovaně situacím které jsou pro mě daleko více stresující než ta kterou jako stresující zrovna řeším (o co se konkrétně jedná musíte vědět Vy - každý to má jinak). Poté už Vám bude připadat vaše původně stresová situace jako maličkost a přejdete ji vždy s lehkostí nebo jen malým náznakem stresu který již v podstatě nevadí.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, představujte si ty lidi, jak ráno sedí na WC a budou Vám připadat bližší a normální. Také věnujte při rozhovoru pozornost svému dýchání - dýchejte zhluboka a pravidelně. Zdravím!

jurak
Mám to samé a už taky z toho silim nevím co mám dělat
bernard
Mám dokonce strašný výkyvy nálad v jednu chvíli jsem šťastnej a najednou špatnej klepu se atd
... až se ti rozdvojuje osobnost. Vlastně nick...

liska5
hodnocení

0x

Někomu pomůže Guajacuran, 1 tabletka. Je volně prodejný a zmírňuje úzkost a trému. A vedle toho trénovat komunikaci, kde se dá. Mluvit s lidmi na zastávce, ve vlaku, v samoobsluze mezi regály, na hřišti, na akcích...Pokaždé se dá na něco zeptat, prohodit pár vět o počasí... Sbírejte body za úspěšné zavedení rozhovoru...

vilik*
hodnocení

0x
Já si vždycky říkal, že v podstatě jde o ho.no. Že se maximálně ztrapním, ale nic jiného se nestane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]