Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pomozte mi řešit problém meho dítěte ve škole...dítě mi přišlo ze školy s otokem a modřinou ze školy,ptala jsem se ho co se stalo popsal inciden.Šla jsem v pondělí řešit problém do škola a učastníci napadfení vypověděli že nic neudělali a všichni odpoivídali stejně,takže se nic nevyřešilo,prý slovo proti slovu.Syn má modraka a otok pod okem a vlastně se nic nestalo.Bojím se co se stane příště.Pomozte nebo poradte jak postupovat aby se to nějak vyřešilo.
Nafoťte to. Ale není jasné, jestli to bylo ve škole nebo mimo školu, zda to jsou prvňáčci nebo deváťáci, proč mu to udělali, čím je vyprovokoval, jaký udělalo vedení školy zápis o incidentu? Podepsali jste něco? Pokud u lékaře řeknete, že syn byl napaden, tak ten má snad povinnost to hlásit policii.
Mám zkušenost, že můj syn byl mlácen do hlavy cihlou. Měl po operaci a velkou jizvu na lebce. Zkoušeli jsme mluvit s matkami těch dvou dívek a ty osoby byly retardované, neschopné rozumného projevu. Škola též neměla zájem. Podle rady jsem se obrátila na Bílý kruh bezpečí. Napsala jsem na sociální odbor Obvodního úřadu. Do školy přišla pracovnice a nechala si zavolat dívky do ředitelny a tam jim vysvětlila, že by mohly být odebrány z domova a umístěny v diagnostickém ústavu. Nemyslím si, že škola je místo, kde se dovoláte pomoci. Výmluvný je případ učitelky utrápené na průmyslovce. Dnes jsou děti nepřiměřeně agresivní.
Jak je dítě staré? Co se vlastně stalo? Zbouchali ho spolužáci, uklízečka smetákem, učitel, ředitel, nebo dokonce inspektor? Nevíme nic. Nějak to muselo začít. Nezavdal třeba syn příčinu? /posmívání se, nadávky apod./
Není dobré hned lítat do školy a dělat bububu. Já se občas prala taky, ale nikdy ne s touhou ublížit. Prala jsem se třeba za svou velkou kamarádku, které se jedna spolužačka posmívala kvůli oblečení. Sama měla příbuzné v zahraničí, byla jedináček, chodila luxusně oblékaná. Kamarádka byla 3. dítě, nejmladší a tak leccos podědila po sourozencích. Neuměla se bránit, tak jsem tu pyšnou za ní zbouchala. Před pár dny, při příležitosti našeho srazu ppo 49 letech se i na tuto příhodu vzpomínalo.
Nechte děti, aby si mezi sebou vše vyřídily. Když budete běhat do školy, spolužáci se tomu Vašemu budou smát a tím víc jej budou mydlit. Ať si kluci sami vyřídí, taky jsem občas dostala po puse, ale to jsou děti, co naděláte. Ale naši nikdy za dětmi ani do školy neběhali. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.