Nejste přihlášen/a.
Ahoj,od září jdu znovu studovat od prváku dálkově střední zdravotnickou školu obor sociální péče-pečovatelská činnost.Na plánu našeho studia máme vyučovací předmět matematiku pouze do třetího ročníku,tak by mě zajímalo a nejlíp od toho,kdo nejlíp studoval tenhle obor dálkově kam až se v té matematice dojde.Přece to nemůže zahrnovat veškeré středoškolské učivo matematiky.To by jinak byla celých 5 let.Ale je pouze 3 roky.Já jsem tedy moc ráda,že je jenom do třeťáku,nemam jí moc ráda.Může mi prosím někdo-kdokoliv,kdo o tom něco ví,napsat,co všechno budem probírat v matematice a u čeho skončíme?Děkuji moc za odpovědi
Tři roky dálkově nenahradí 5 let studia denně, ale předpokládá se, že již za sebou máte 3 nebo 3,5letý obor bez maturity, a pak je 3 roky navíc dostatečným doplněním. Takže co čekat v matematice. Učivo od 7. třídy základní školy ( mluvím vážně ) , tedy od tangenců, přes neznámé až po faktoriály. To je to jednodušší. Nějaké ta kombinatorika a končit budete u heperbol a trojrozměrných prostorových výpočtů typu, zda se dvě hyperboly s osama x, y, z, spolu někde protnou ši nikoli. Takže žádná hrůza to není. jinak vám stačí učivo pro střední školy, je to tam všechno. Dají se zakoupit lexikony matematiky, kde tyto učiva jsou rozepsané ...
To same ti muzu napsat,co predchozi pisatel.Na kazde skole musi byt zadano ucivo pro pripadnou vysokou skolu.Takze se musis naucit skoro vse,co na jakekoliv stredni skole.Predtim byly urceny ,kolik hodin te matiky je na 1 rok a (precti si)tet to natlaci na 3 roky.Spocitej si,kolik hodin matiky mas na jine prumce a kolik na zdravce.Vysazujou nejake nepotrebne predmety a nahrazuji jinymi.V poslednich rocnicich se zdravka zameruje na predmety,co potrebujes.(na co je zamereno).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.