Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám jeden problém konktrétně v pracovních činnostech. Máme je rozděleny na Pěstitelství a hodiny kdy probíráme střední školy, buzdoucí zaměstnání atd. Můj problém je takový, že mám absenci 25%, což ještě stáhnu protože do konce školního roku budou ještě 2x. Problém je to, že tam nemám ani jednu známku z pěstitelství, protože jsem ve dny kdy jsme ho měli chyběla nebo to odpadlo. Z druhé části pracovek jsem tam, ale byla. Tento rok jsem v 9. třídě a jdu na střední školu, tak chci vědět zda se mám připravit, že mě tam asi kvůli tomu nevezmou, nebo budu muset dělat v srpnu opravky.
Děkuji za každou odpověď
Zeptej se učitelky, jestli ty chybějící známky jsou problém a jak to případně dohnat. V nejhorším nebudeš klasifikovaná a budeš muset někdy v červnu nebo v létě přijít na 2 hodiny na Pěstitelství a pak dostaneš známku a vysvědčení. Protože jsi v devítce, tak neklasifikace není moc pravděpodobná a spíše ti dá učitelka možnost to dohnat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.