Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vezmou mě na SŠ?

Od: daniela04 odpovědí: 4 změna:

Ahojte, mám jeden problém konktrétně v pracovních činnostech. Máme je rozděleny na Pěstitelství a hodiny kdy probíráme střední školy, buzdoucí zaměstnání atd. Můj problém je takový, že mám absenci 25%, což ještě stáhnu protože do konce školního roku budou ještě 2x. Problém je to, že tam nemám ani jednu známku z pěstitelství, protože jsem ve dny kdy jsme ho měli chyběla nebo to odpadlo. Z druhé části pracovek jsem tam, ale byla. Tento rok jsem v 9. třídě a jdu na střední školu, tak chci vědět zda se mám připravit, že mě tam asi kvůli tomu nevezmou, nebo budu muset dělat v srpnu opravky.

Děkuji za každou odpověď :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady můžeme jen odhadovat. Konkrétní a jasnou odpověď ti dají ve škole.

hodnocení

2x

Je to přesně tak, jak píše Satam. Neuvádíte sice, o jakou školu jde, ale při současném stavu školství berou na střední každého troubu, anžto jsou financováni ,,od kusu´´ Takže si myslím, že rozhodně máte šanci.

liska5
hodnocení

2x

Ani v devítce nevíš, že tohle se řeší s konkrétními vyučujícími? A čím dřív, tím líp. Je třeba se dohodnout, jak to řešit, zda a z čeho Tě přezkouší. Nebo Ti ještě zadá nějakou práci. Pro učitele je důležité vědět, že žák má zájem to řešit.

lmgify
hodnocení

2x

Zeptej se učitelky, jestli ty chybějící známky jsou problém a jak to případně dohnat. V nejhorším nebudeš klasifikovaná a budeš muset někdy v červnu nebo v létě přijít na 2 hodiny na Pěstitelství a pak dostaneš známku a vysvědčení. Protože jsi v devítce, tak neklasifikace není moc pravděpodobná a spíše ti dá učitelka možnost to dohnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]