Dobrý den před vceriskem mě jeden kluk srazil celou silou na zem kluci se mi tam posmivaji a holky taky už jsem byla u paní psicholozky ata mi řekla že mám zani kdykoliv přijít ale já jse bojím a nevím co dál díky alča 11
Vy nemáte ve škole výchovného poradce? Ten by měl být na řešení šikany školený. A třídní učitelka by měla vědět, co se jí děje ve třídě a jednat. Jestli na Tebe někdo zase vztáhne ruku, řekni mu, že to nahlásíš policii.
alenabohata
Bohužel nemáme jsme malá škola tak 100 děti no a tak to nikdo neřeší
Ahoj. Alčo, v první řadě se svěřuj rodičům. Pokud mamka usoudí, že je třeba zajít si povídat s paní psycholožkou, určitě Tě tam nenechá jít samotnou. Bude Ti oporou a Ty se rozhodně neboj mluvit o tom, když Ti někdo ubližuje. Neboj se mluvit o tom co Tě trápí, vždycky se najde způsob jak to řešit a jak Ti pomoci. Když to bude potřeba, rodiče to mohou řešit s třídním učitelem, s ředitelem atd..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.