Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zní to divně, ale nedělal jsem si didaktické testy ani slohy (vždy jsem to opisoval). Je nějaká šance, že bych to mohl dát? Z didaktáku 2019 jsem měl 16 bodů a měl jsem tam plno zbytečných chyb. Problém je, že jsem se nikdy neučil ani na základce a procházel jsem z poloviny předmětů na čtverky i na základce, proste laxní výchova. Mrzí mě, že jsem to teď nedal.
Jak bych se měl na září připravit. Bojím se slohů.. To jsem jako jedinej ze školy nedal jen já. I ti nejhorší to dali i didakták. Bojím se, že ztratím 4 roky studia (je mi 25). na jednom nejmenovaném webu si plánuji zakoupit kurz didaktak cj i sloh(určite najdete na gglu) . a budu si zkoušet didaktaky
Ústní jsem měl včera a proběhla nad moje očekávání a to jsem introvert a hodně nemluvnej, ale vše jsem věděl a naučil jsem se na všechny předměty tak aspoň nějaká radost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.