Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci změnit školu ale rodiče mi to nedovolili

Od: bezradny1 odpovědí: 5 změna:

Ahoj

Rozhodl jsem se že přestoupím na jinou školu ale rodiče mi to nechtějí dovolit.

Na stávající škole mám vážné potíže spojené s kolektivem a hraničí to tak trochu se šikanou a už tam prostě nevydržím ani ten rok, i když mi to tvrdí že to skousnu. Ale ne, už nemůžu tímhle stylem pokračovat dál.

Denně člověk zažívá psychycký a zřídka i fyz. útoky o kterých ví i ředitel a nikdo s tím nebyl schopen nic dělat.

Prostě se tam od září neukážu, to vím.

Jsem v 2. ročníku obor automechanik, chci přestoupit do bližšího města na stejný obor.

Rodiče si prostě stojí za svým ať to na stávající škole je jaké chce tak to prý budu muset zkousnout. Příjde mi že nikdy neudělali nic proto abych se cítil dobře, absolutně nic. Já ale jinou cestu nevidim než prostě změnit školu aby se mi alespoň nějak alespoň ten rok ulevilo a možná i 3 jelikož vážně uvažuju nad nástavbou protože chci maturitu.

Tvrdí že to tam může být těžší než kde jsem teď, přitom je to proslulá škola pro tupce ale zároveň na velmi dobré úrovni, největší v Libereckém kraji. Fakt mám zájem tam jít, je to blíž, líbí se mi ta škola víc a celkově tam jsou podmínky pro studium lepší. Byl jsem tam několikrát takže mluvím ze svých poznatků.

Jak je přesvědčit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

@bezradny1 - Jak je přesvědčit?

Zajímal jste se o jejich důvody? Jste si jistý, že byste na jinou školu mohl přestoupit = že by vás vzali? Co hodláte dělat, když říkáte "se tam od září neukážu"?

bezradny1
hodnocení

Co hodlám dělat? Jít na školu na kterou chci protože jsem se informaval a vzali by mě, o to strach nemám.

Mám strach že nedonutím rodiče k podpisu.

liska5
hodnocení

0x

A vezmou Vás? Ptal jste se tam? Jinak ty diskuse budou o ničem.

bezradny1
Ano, se školou celou věc projednavám
Pokud věc projednáváš se školou, tak jim pověz,jak se na celou situaci dívají tví rodiče.
Ať si je zavolají a vše jim vysvětlí.
Rodiče snad chtějí,aby z tebe byla psychická troska v blázinci !? *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]