Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém ve škole

Od: alenabohata odpovědí: 4 změna:
Dobrý den včera jsem nebyla ve škole protože jsemi tam posmivaji mamce jsem řekla že jsem byla ve škole a bojím se jít zítra do školy no prostě se bojím díky za odpověď alča

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Řekni mamce pravdu, přiznej se a popros ji o omluvenku. A popovídej si s mamkou o tom, co Tě trápí a proč se Ti ve škole nelíbí. Mamka by to vědět měla, že se Ti někdo posmívá a proč. Pak to může třeba i nějakým způsobem řešit.

liska5
hodnocení

2x

Měla by to vědět i Tvoje třídní, jaká je atmosféra ve třídě. Když budeš mlčet, oni nepřestanou, a budeš se trápit pořád.

alenabohata
hodnocení

Mamka se zlobila ale paní učitelka mě poslala za paní psicholozkou byla hodná a popovidala sem si sní dekuji

alenabohata
hodnocení

Děkuji přiznám se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]