Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední zdravotnická škola - mám šanci

Od: kiki* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se mám šanci dostat se na zdravotnickou školu se čtyřma trojkama (fyzika, chemie a pravděpodobně i anglický jazyk a matematika). Chtěla bych se dostat na obor zdravotní sestra. Jsem teprve v 8. třídě . Myslím, že bych ji zvládla vystudovat, ale bojím se příjimaček.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

O kterých městech uvažuješ? Podíváme se.

Podívej se na stránky škol na podmínky přijetí a vliv známek na škole.

U přijímaček se poměřuješ s ostatníma holkama, tak se na ně připrav, ať se ocitneš nad čárou.

Na zdr.sestru potřebuješ VOŠ/VŠ. Na SŠ je jen Zdravotnická asistentka/Praktická sestra.

kiki*
hodnocení

Zlínská zdravotnická škola
lmgify

Hlásilo se 151 lidí, berou jich 81. Můžeš se podívat i na jejich body pro představu, kolik bodů budeš muset u přijímaček získat, aby jsi se dostala. Jak se boduje prospěch na ZŠ se dočteš v odkazech tady. Ty 4 trojky nejsou žádná závora pro přijetí. To se dá bodově dohnat.

V nejhorším se podívej na zdrávky v okolí.

lmgify

Jaký jsi měla průměr v pololetí a jaký očekáváš průměr na konci? Jaké známky v pololetí a na konci z přírodopisu? Spočítáme ti body ze ZŠ podle jejich kritérií.

Trénuj pořádně na ty přijímačky (zkušební testy online), protože každý bod se bude chodit. Poslední přijatá má 76,88 bodů ze 150 a první nepřijatá má 76,38, tedy o pouhého 0,5 bodu méně.

hodnocení

0x

Podívejte se na stránky škol/y, jaké jsou podmínky přijetí.

tramtalyn
hodnocení

0x

Dobrý den, na průměrné střední zdravotnické školy se chodí i s horšími studijními výsledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]