Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dlouho jsem přemýšlela, čím byh chtěla být v budoucnu. Jediné, co mě napadá a těší je se starat a pomáhat zvířatům, přírodě, třeba s kamarády sbíráme odpadky a podporují nás v tom nějaké obce. Podporuji stránky, které poukazují na týrání zvířat apod. Chtěla bych až budu dospělá se o to dále zajímat, třeba být v nějaké organizaci proti týrání zvířat nebo životní prostředí.
Neznáte nějakou takovou práci? Je za to dobrý plat nebo se z toho moc uživit nedá? Co pro to mohu dělat teď?
dopředu díky
Všeobecně v zemědělství nejsou moc vysoké platy tím bych začal ale zase dělat něco co člověka nebaví jen pro peníze také dlouho nejde. Nějakou zemědělskou školu v okolí nebo obor chovatelství atd. Hlavně dělat co Vás baví a naplňuje později tedy ošetřovatel v zoo nebo farma či útulekútulek pro opuštěna zvířata atd. Možnosti je dost záleží kde bydliště a co je v okolí za nabídky...
práce v zemědělství jakožto vhodná práce pro někoho, kdo chce pracovat v organizaci proti týrání zvířat? - tak to je teda vtip desetiletí..., zaměstnanecký úvazek, tudíž větší či menší podnik živočišný výroby (nikoliv nějaká menší farma s eko chovem) - neboli doslova zvířecí koncentrák, ve kterém jsou zvířata (slepice, prasata, krávy) nucená celej svůj život strávit v šíleně nepřirozených trýznivých podmínkách... (a ani zoo bych si neidealizoval, přes všechny ty řeči o enrichmentu, moderních podmínkách chovu musí být pro většinu živočichů s trochu pokročilou mozkovou činností pobyt na obvykle nepřirozeně malém, nepodnětném a víceméně i nepřirozeném prostředí celoživotní deprivací)
Záchranné stanice a ekocentra. Většinou jsou tam přírodovědci srdcaři, kteří moc na peníze nehledí. Určitě jsou pod průměrem. Ono je to spíš poslání. Navštivte nějakou takovou stanici a popovídejte si s nimi. Opravdu dobrou zkušenost mám se Záchrannou stanicí Pasíčka a Bartošovice. Velice vstřícní. A myslím, že pomáhat jim můžete i při jiném zaměstnání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.