Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokusy u maturity

Od: terka* odpovědí: 1 změna:
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, jak je to s pokusy u maturity. Loni na jaře jsem nebyla připuštěna k maturitě, protože jsem měla na vysvědčení "enko". V červnu jsem si předmět spravila a k maturitě jsem šla na podzim. Na jaře mi ale uznali slohovku z češtiny, která se psala už v dubnu, ještě předtím, než mě nepripustili. Počítá se mi teda jako PRVNÍ POKUS jaro nebo podzim? Děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Podzim se počítá jako první pokus. Oficiálně je to tzv. náhradní termín prvního termínu na jaře.

Předpokládám, že jsi něco na podzim neudělala. Opakuješ jen to, co jsi neudělala. Opakuje se celý ten předmět (všechny jeho části).

Máš celkem 3 pokusy. Musíš je zvládnout do 5 let od oficiálního skončení čtvrťáku.

Asi teď jdeš v květnu na 1.opravu. Držím palce.

zákon, vyhláška

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]