Dobry den, dnes mi prisli vysledky z prijimacich zkousek. Ostatni a ja tam jsme pod nejakym cislem, ktere nam pry meli zadat pred prijimackami, ale jedine cislo ktere mam je z papiru ktery jsem si na prijimacky nesla. To ma ale 8 cisel, a na strankach jsou jen cisla jako napr. 1EL26419, 2EL17619.. a to moje (samozrejme nepisu jak opravdu vypada) je neco jako 20127319. jak to tedy mam zjistit? Prosim, jsem opravdu zoufala, nevim jestli jsem prijata nebo ne, dekuji za pomoc.
Z češtiny jste asi neprošla. Ale vážně, není na tránkách školy nějaký seznam, klíč k přidělování čísel, nedá se něco odvodit z materiálů k přijímačkám? Nemá třeba vaše číslo souvislost s datem narození?
číslo uchazeče bývá napsáno na pozvánce k přijímačkám, včetně poučení, že ještě bude potřeba, takže se má uschovat. nemáte vy nebo vaše maminka tu pozvánku doma schovanou? jestli ne, tak jedině ve čtvrtek kontaktovat školu. jinak pokud přijatá NEJSTE, přijde vám poštou vyrozumění, na které se můžete do tří pracovních dnů odvolat. pokud přijatá JSTE, tak poštou už nepřijde nic, ale zato do deseti dní (taky myslím pracovních) od vyvěšení výsledků musíte ve škole odevzdat zápisový lístek (pokud chcete na školu nastoupit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.