Nejste přihlášen/a.
Čau. Je mi 14 let a jsem ve třetím čtvrtletí 8 třídy... Bojím se,že mi nevýjde dobré vysvědčení a tím pádem mě nemusí vzít na střední školu,protože nebudu mít dobré výsledky v druhém pololetí 8 třídy,podle které se to ověřuje také. Ano vím přijímačky mají větší hodnotu,ale když budu mít špatné výsledky ze ZŠ a přijímačky dám dobře,tak i tak mě nemusí vzít...
Na vysvědčení mi zatím vychází 4 trojky.. a to ruština,fyzika,přírodopis a dějepis... jdu na SŠ IT Technickou školu. Z informatiky ze 6 a 7 třídy jsem měl 1. Mám se bát? nebo si myslíte že mám naději a že to nevadí? Dejte mi prosím vědět. Protože já těm bodům ze ZŠ v podmínkách příjmutí nerozumím. :/
já těm bodům ze ZŠ v podmínkách příjmutí nerozumím. :/
Odkaz na dokument nebo název školy? Podíváme se.
Podmínky přijetí jsou jasné.
Přijímačky ČJ a MAT po 50 bodech (celkem 100 bodů).
Průměry známek na ZŠ: max 66 bodů. Např. pro průměr na konci 8.tř. 2,1 a průměr v pololetí 9.tř. 1,8 vyjde:
98 - 16.(2,1+1,8) = 35,6 bodů
Nebo delším postupem přesně podle vzorce v přijímacích podmínkách:
2,1+1,8 = 3,9
3,9:2 = 1,95
1,95.32 = 62,4
98-62,4 = 35,6 bodů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.