Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podal jsem přihlášku na střední ale chci učňá

Od: aydam odpovědí: 2 změna:
Dobrý den
Mám docela problém.Kdyz jsem podával přihlášku na školu tak jsem chtěl jít na střední s maturitou,ale teď když už je po přijímačkach tak jsem si uvědomil že bych radši šel na učňák.Mam pocit že mě na střední vezmou,ale já tam nechci.Muzu s tím ještě něco udělat nebo musím jít na Střední?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Dohodni se s rodiči, vytipuj si učiliště a zkuste (společně s rodiči) se dohodnout s jeho ředitelem. Další postup ti řekne on.

hodnocení

0x

Je to jen a jen Tvoje rozhodnutí a samozřejmě do toho mohou říct svůj názor Tví rodiče.

Nevíme, jak se učíš, co tě baví. Jsou i učňáky s maturitou, takže si ji můžeš udělat i při učení. Přestoupit můžeš ještě teď, i když jsi už udělal přijímačky na SŠ, je to lepší, než když přestupuješ už během školního roku. Společně začnete, poznáte se, utvoříte kolektiv...

Prostě už jsi ve věku, kdy můžeš navrhnout, co bys chtěl. Čeho se bojíš? Když vím co chci, udělám to podle svého přesvědčení. Druhá věc je, aby z Tebe rodiče za každou cenu nechtěli mít třeba doktora a dokázali pochopit Tvé přání. A ustoupit. Často je lepší dobrý řemeslník, než špatný student. ;) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]