Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nápady na potravní řetězce?

Od: jjj odpovědí: 3 změna:

Ahoj,zítra pořádáme pro nižší stupně soutěže ve kterých budou stánky a v každém stánku bude nějaká hra za kterou dostanou nálepky a dál poklad..Dostala jsem stánek s názvem ŘETĚZCE.Mám hodně nápadů,ale potřebuji toho hodně a na internetu jich tolik ani není.Bude celkem 8 tříd,což jsou všechno první stupně,takže nemůžu dát všem ty samé kartičky na skládání jinak by prvnáci nevědeli co a jak anebo pro 5.třídu by to bylo moc lehké.Přiložím fotku,která bude jako úvodní pro všechny účastníky co to vůbec potravní řetězec je,kterou jsem nakreslila

Moje prosba je,jestli byste mi nemohli nějaké napsat - pro 1. třídu něco lehkého,ale aby tam bylo více než 5 kartiček

- pro 2-3.třídu přibližně deset

- a pro 4-5.třídu o trochu víc než u těch ostatních

Napadlo mě,že bych mohla spojovat to,co je pro 1.třídu a pak to navazovat pro další = čím starší,tím těžší.

Děkuji všem,kdo mi pomůže.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Dala jste to sem pozdě. Vymýšlela bych, ale už nebyl čas.

jjj
hodnocení

Ahoj,děkuji,stejně Ti ocením tvoji odpověď.Včera jsem jich udělala asi 10 pomocí internetu a vše dnes proběhlo super.

jj*
25.04.19 17:40
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]