Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bakalářská práce

Od: elisa24® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, měla bych několik dotazů ohledně bakalářské práce:

1) Dává se vedoucímu bakalářské práce dárek?

2) Když má někdo jméno (německé) končící na sche, jak je třetí pád celého jména (první české) - když je celé české, tak je -ovi u příjmení, tak tady bude křesní jméno bez -ovi a příjmení s koncovkou -emu? Viděla jsem to někde s -ovi u křesního jména.

3) Když se píší v poděkování rodinní příslušníci, píše se se jménem?

4) Když se to dá svázat, už se to nese vytisknuté, nebo se to tam tiskne (pokud ano, můžu to vidět po vytištění)?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1 - ne, nedává.

2 - nebylo by lepší napsat konkrétní příjmení?

3 - není to vhodné... stačí napsat, že děkujete své rodině. Výjimku by tvořil odborník, který Vám s tím pomohl, ale toho byste uvedla konkrétně...

4 - záleží na firmě... Já vždy nesl práci už vytištěnou a nechal ji jen svázat.

hodnocení

2x

Ad 2 - vzor "Goethe", jsou možně ob+ě varianty: Goethemu i Goethovi.

lidus*
hodnocení

2x

Dárek se nedává, ale kytka potěší. Poděkování se píše vedoucímu BC. práce, jméno i tituly, poděkování rodině jsem ještě nikdy neviděla.

Všchny diplomky byly v Pdf a nesly se na tisk a vazbu na flešce, asi nic nebrání tomu vidět je vytištěné ale viděla jsem je až vyvázané.

hodnocení

Děkuji za odpovědi, co jsem se koukala na nějaká poděkování už obhájených bakalářek, tam tam klidně rodinné příslušníky nebo kamarády mají. Mám docela s tím poděkováním problém, to co jsem napsala mi připadá dost divné.

Tak nám ho sem hoďte a my Vám ho "seškrtáme", nebo navrhneme úpravu...

hodnocení

Děkuji moc, poštu do vnitřní pošty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]