Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VOŠ pedagogická zaměřená na předškoláky

Od: ikka odpovědí: 1 změna:
PROSÍM O RADU. JSEM UČITELKOU V MŠ, AVŠAK NEMÁM PRO SVOU PRÁCI KVALIFIKACI ,RÁDA BYCH SI PEDAGOGICKÉ VZDĚLÁNÍ DOPLNILA, ALE NEMOHU NAJÍT VHODNOU ŠKOLU,KTERÁ BY BYLA ZAMĚŘENA NA PŘEDŠKOLNÍ PEDAGOGIKU. NA VŠ SE NECÍTÍM A JEDNU STŘEDNÍ ŠKOLU UŽ VYSTUDOVANOU MÁM ,PROTO JSEM UVAŽOVALA O VOŠ FORMOU DÁLKOVÉHO STUDIA. POKUĎ NĚKDO VÍ O NĚJAKÉ VOŠ TAKTO ZAMĚŘENÉ BUDU RÁDA . DĚKUJI

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

modixi*
hodnocení

0x
Jám mám klasickou střední pedagogickou ( Evropská 33, praha 6 ) a v budově je zároveň i VOŠ , ale to není přímo pro předškolní - je to je to sociální pedagogická. O VOŠ předškolní jsem neslyšela ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]