Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můž žák ,dostat vyznamenání 2 s

Od: jirikostlivy odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Jen mě zajímá zda žák , může dostat Vyznamenání 2 s Chování když chce jít na Policejní školu. Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, vyznamenání s dvojkou z chování dostat nemůže a vůbec na to nemá vliv, na jakou chce jít školu.

danys*
hodnocení

0x
To budeš rád, když tě vezmou na učňák!

hodnocení

0x
Nejde to. Na policejní školu ale nepotřebuješ nutně vyznamenání, důležitější jsou i jiné schopnosti(fyzička apod). U dvoučlenných hlídek například musí jeden policista umět číst a ten druhý psát. Našel bys k sobě někoho na psaní, když Ty to evidentně neumíš?
jirikostlivy
hodnocení

S češtiny. mám 2. A tem trest jsem , dostal . Za rvačku kvůli přítelkyni ve škole na chodbě.

berger*

liboor007,ze života. U nás u MP chodí tři,malej,velkej a chytrej. Malej má tak 165cm,velkej kolem 190cm a chytrej je německý ovčák. Mmchdm,není tu někde ta otázka ještě jednou?

Jestli máš 2 z češtiny, tak kvalita školství u vás je na mizerné úrovni.

iz*
hodnocení

0x

Podmínkou pro získání vyznamenání je jednička z chování. Ta je podmínkou přijetí i na většinu SŠ a učilišť.

lmgify
hodnocení

0x

Moje obsáhlejší odpověd pod jinou tvojí stejnou otázkou<>.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]